Over ons

Studio TEUN

StudioTEUN is een visualisatiebureau met ruim 20 jaar ervaring in het creëren van verbluffende visuals. Sinds de oprichting in 2011 hebben we meer dan duizend succesvolle projecten afgerond voor tevreden klanten.

Ons toegewijde team combineert expertise en kennis om elk project tot een succes te maken. We werken nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen met hoogwaardige, realistische beelden.

Bij StudioTEUN staat een persoonlijke aanpak voorop. We bouwen sterke relaties op met onze klanten, wat de sleutel is tot het leveren van uitstekende resultaten en het waarborgen van tevredenheid op lange termijn.

Kies voor StudioTEUN en ontdek hoe ons toegewijde team u kan helpen om uw project te transformeren met indrukwekkende en realistische visuals.

Exterieur Impressies

Indrukwekkende 3D-visualisaties van residentiële en commerciële panden, met oog voor detail en realistische weergave van de essentie van elk project.

Interieur Impressies

Levendige interieurvisualisaties die stijl en sfeer weergeven, met fotorealistische details om uw visie tot leven te brengen.

Product Impressies

Oogstrelende productvisualisaties voor drukwerk, e-commerce en marketing, met fotorealistische beelden die kwaliteit en ontwerp nauwkeurig weergeven.

V

Sfeer Plattegronden

Elegante plattegronden die uw woningindeling aantrekkelijk presenteren, met een sfeervolle schetsstijl die functionaliteit en karakter benadrukt.

360 Virtuele Tours

Immersieve 360-graden virtuele tours die uw woonwijk of interieur tot leven brengen, waardoor bezoekers een levensechte ervaring krijgen van de ruimte alsof ze er zelf aanwezig zijn.

Animatie

Boeiende animaties van ingerichte interieurs die de sfeer en dynamiek van elke ruimte vastleggen, met vloeiende bewegingen en realistische details voor een overtuigende presentatie.

De samenwerking met StudioTEUN verloopt erg prettig. Het aanstekelijke enthousiasme en de passie voor het werk voert de boventoon. Met altijd een prachtig product als resutlaat. 

Opdrachtgevers

StudioTEUN werkt voor grote en kleine opdrachtgevers. Een goed eindproduct staat daarbij centraal. Hieronder een overzicht van onze klantrelaties.

Ons Werk

Benieuwd naar ons werk? Hieronder een greep uit de meest recente projecten.